Google Docs – mjesto gdje vaši dokumenti postaju živi!

 

Google Docs dokumenti - uredske aplikacije na jednom mjestu

Google Docs dokumenti – vaš ured u pokretu!

Korištenjem Google Docs usluge primijetit ćete koliko je ovo ustvari koristan alat. Ovdje imate priliku stvoriti bogati niz dokumenata koji uključuju tablice, slike, linkove i ostali sadržaj. Svaki vaš dokumenat izgledat će podjednako živo. Zahvaljujući jednostavnom oblikovanju te pisanju odlomaka i tekstova pritom koristeći stotine različitih fontova možete izraditi gotovo sve što zamislite. Sve ovo ne bi bilo tako interesantno da Google Docs ne djeluje u pokretu. Biti mobilan i djelovati online danas je vrlo važno za svakog poslovnog čovjeka, a upravo to je ono što vam pružaju Google Docs dokumenti. Ako se slučajno nađete negdje gdje gubite vezu i imate slab signal postoji opcija izvanmrežnog uređivanja. Čim uređaj ponovno prepozna vezu sa internetom on će sam automatski ažurirati i spremiti vaše dokumente.

Google Docs podržava više od 30 različitih vrsta datoteka, uključujući slike, HD video, Adobe Illustrator, Photoshop datoteke, te sve Microsoft Office formate čak i onda ako na vašem uređaju nije pokrenut niti jedan program.

Svakome se barem jednom dogodilo da je spremio dokumenat koji kasnije nije mogao pronaći. Prestanite brinuti o tome gdje ste spremili pojedinu datoteku. Googleova iznimno napredna i brza tražilica pronaći će sav materijal umjesto vas u vrlo kratkom roku. Sve promjene koje radite sa dokumentima automatski se spremaju tokom unosa. Ako vas zanima povijest izmjena koje su se radile na određenom dokumentu to možete vrlo lako provjeriti sortirajući datum i imena svih osoba koje su uređivale dokumente.

Ako je potrebno, možete jednostavno skinuti bilo koji od svojih dokumenata na svoj lokalni disk ili memoriju. Google Docs dokumenti omogućuju da čak i printate svoje podatke. Ispišite bilo koji od svojih dokumenata izravno sa web preglednika, mobilnog telefona ili tableta pomoću Google Cloud Print tehnologije. Također sve svoje podatke možete slati i dijeliti sa drugim korisnicima putem Android telefona ili bilo kojeg drugog uređaja sa web preglednikom. Klikom na link „Podjeli“ vaše dokumente vidjet će odabrana skupina korisnika koja se može uključiti u komentiranje i uređivanje.

Kao i svi drugi alati tako su i Google Docs dokumenti izrađeni na način da štite svoje korisnike sigurnim i pouzdanim značajkama. Šifrirana veza sa serverima, spremanje podataka u realnom vremenu, mogućnost povratka izgubljenih datoteka putem recovery opcije samo su dio načina na koji vas Google štiti.

Google Docs je također usluga koju dobivate na korištenje u paketu Google Apps for Business u kojem se još nalaze Google kalendar, Google Drive disk, Net Mail tj. Gmail for Business i ostali alati.

 

1 Mail sandučić 30GB

Google Apps for Business
kn45/mjesečno
 • 1 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

5 Mail sandučića 30GB

Google Apps for Business
kn225/mjesečno
 • 5 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

15 Mail sandučića 30GB

Google Apps for Business
kn675/mjesečno
 • 15 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

Prema potrebi ???

Google Apps for Business
kn45/kom. mjesečno
 • ??? mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči

Apps_ASMBR_webPružanje usluga i savjetovanje radimo profesionalno! Ovo će biti 10 godina da uspješno koristimo Google usluge. Svoje poslovanje temeljimo na profesionalnom pristupu, razvoju novih usluga i podršci prema klijentima.

Nazovite na 01/ 2992 068 ili 098 31 55 38, ne čekajte!

Saša Rendulić, CEO

S.H.O.P. CENTAR d.o.o. autorizirani Google Reseller partner i Google Adwords Partner

Najčešća pitanja

Da li zadržavate svoj identitet domene npr. info@shop.hr ili Ime.Prezime@Moja-Domena.hr

Upravo tako, zakupom usluge nećete izgubiti svoj virtualni identitet mail adresa, dapače one će ostati i daje iste ali sa puno većim prostorom za inbox, dostuonost na bilo kojem uređaju + dodatne opcije Google alata.

30GB prostora po mail sandučiću

Da, upravo tako, dobiti ćete po 30GB prostora za Vaš mail sandučić!

Dostupnost servisa / Uptime

Dostupnost Google servisa je 99.9%, uvjerite se direktno na sljedećem linku: uptime

AntiSpam zaštita

Google brine o tome da su SPAM poruke praktički reducirane na minimum.

Da li je sučelje na hrvatskom?

Da, imate mogćnost odabira, hrvatski ili neki drugi jezik kao npr. engleski, njemački i sl.

Da li i dalje mogu čitati mail kroz Outlook ili ThunderBird i mobilne uređaje?

Da, svakako, to je sve moguće, mailovima možete pristupati putem web browsera ili putem klasičnih POP / IMAP aplikacija poput Outlooka i sl.

Da li mogu koristiti web prostor i Google alate?

Da, npr. web prostor možete zakupiti kod bilo koje tvrtke a mail adrese mogu biti usmjerene na Google uslugu koju Vam nudimo kao ovlašteni Google Reseller partner.

Gdje mogu kupiti domenu i web prostor ako želim imati i web stranice?

Domenu možete kupiti također putem nas direktno preko sljedećeg linka registracija domena a web postor tj. smještaj za Vaše stranice također direktno možete zakupti preko linka web hosting