Google Drive disk – prostor bez granice!

Google Drive disk - online pohrana podataka

Google Drive disk – podatci koji vas prate!

Google Drive je memorija u koju možete pohraniti gotovo sve što poželite. S obzirom na veličinu prostora i način na koji koristite ovu uslugu slobodno ga zovemo virtualnim diskom. Google Drive disk služi za pohranu videomaterijala, fotografija, dokumenta i drugih važnih datoteka kojima možete pristupiti u pokretu, u bilo koje vrijeme sa bilo kojeg mjesta. Prostor od 30 GB dostupan vam je na samom početku korištenja ove usluge s time da je Google mislio na vas. U skladu sa vašim potrebama imate mogućnost proširenja prostora koji se posebno naplaćuje na mjesečnoj razini, a radi se o dodatnih 20 GB, pa sve do 16 TB.

Google Drive disku možete pristupiti putem računala, Mac-a, smartphonea ili tableta. Jednostavno preuzmite instalacijsku datoteku na uređaj te je povežite sa svojim računom. Vaša adresa za pristup disku je uvijek ista. S bilo kojeg računala klikom na link drive.google.com pristupate svim svojim podatcima koje možete dijeliti, uređivati i organizirati. Ova usluga omogućuje vam da pristupate svojem poslu kao nikada prije. Uz Google Drive disk svaku svoju datoteku ili kreiranu mapu možete podijeliti sa drugim korisnicima, partnerima i zaposlenicima. Možete zajednički stvarati projekte, nove ideje te dobivati povratne informacije od drugih i sve to u realnom vremenu. Svaka promjena i unos na Google Drive disk automatski se pohranjuje, dok poboljšane funkcije pretraživanja znatno smanjuju vrijeme koje trošite na izgubljene datoteke. Mogućnost pretraživanja datoteka po ključnoj riječi, filtriranje prema vrsti datoteke, prema autoru ili vlasniku, te prepoznavanje slikovnih i skeniranih datoteka samo su neke od opcija koje možete koristiti.

Google Drive disk dio je Google Apps for Business usluge u koju su uključeni Net Mail aktivacija i korištenje poslovnog Gmail računa, Google kalendar, Google Docs dokumenti i ostali alati.

Sve Google Apps for Business usluge djeluju na serverima Googlea koji jamči sigurnost svih vaših podataka čak i onda kada imate problema sa svojim računalom. Sve što ste stvorili ili prebacili na Google Drive disk pripada vama te je automatski označeno kao privatno, osim u slučaju kada ste to odlučili podijeliti s drugima. Podrška 24/7 te garancija da ćete u 99.9% slučajeva imati na raspolaganju sve svoje podatke dovoljan su razloga da zakupite ovu uslugu.

 

1 Mail sandučić 30GB

Google Apps for Business
kn45/mjesečno
 • 1 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

5 Mail sandučića 30GB

Google Apps for Business
kn225/mjesečno
 • 5 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

15 Mail sandučića 30GB

Google Apps for Business
kn675/mjesečno
 • 15 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

Prema potrebi ???

Google Apps for Business
kn45/kom. mjesečno
 • ??? mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči

Apps_ASMBR_webPružanje usluga i savjetovanje radimo profesionalno! Ovo će biti 10 godina da uspješno koristimo Google usluge. Svoje poslovanje temeljimo na profesionalnom pristupu, razvoju novih usluga i podršci prema klijentima.

Nazovite na 01/ 2992 068 ili 098 31 55 38, ne čekajte!

Saša Rendulić, CEO

 

S.H.O.P. CENTAR d.o.o. autorizirani Google Reseller partner i Google Adwords Partner

Najčešća pitanja

Da li zadržavate svoj identitet domene npr. info@shop.hr ili Ime.Prezime@Moja-Domena.hr

Upravo tako, zakupom usluge nećete izgubiti svoj virtualni identitet mail adresa, dapače one će ostati i daje iste ali sa puno većim prostorom za inbox, dostuonost na bilo kojem uređaju + dodatne opcije Google alata.

30GB prostora po mail sandučiću

Da, upravo tako, dobiti ćete po 30GB prostora za Vaš mail sandučić!

Dostupnost servisa / Uptime

Dostupnost Google servisa je 99.9%, uvjerite se direktno na sljedećem linku: uptime

AntiSpam zaštita

Google brine o tome da su SPAM poruke praktički reducirane na minimum.

Da li je sučelje na hrvatskom?

Da, imate mogćnost odabira, hrvatski ili neki drugi jezik kao npr. engleski, njemački i sl.

Da li i dalje mogu čitati mail kroz Outlook ili ThunderBird i mobilne uređaje?

Da, svakako, to je sve moguće, mailovima možete pristupati putem web browsera ili putem klasičnih POP / IMAP aplikacija poput Outlooka i sl.

Da li mogu koristiti web prostor i Google alate?

Da, npr. web prostor možete zakupiti kod bilo koje tvrtke a mail adrese mogu biti usmjerene na Google uslugu koju Vam nudimo kao ovlašteni Google Reseller partner.

Gdje mogu kupiti domenu i web prostor ako želim imati i web stranice?

Domenu možete kupiti također putem nas direktno preko sljedećeg linka registracija domena a web postor tj. smještaj za Vaše stranice također direktno možete zakupti preko linka web hosting