Net Mail – Gmail for Business usluga!

 

Net Mail - Gmail for Business, profesionalno rješenje za Vašu tvrtku

 

 

Gmail For Business – Vaše net mail rješenje!

U vrijeme kada nam je prostor za pohranu podataka i više nego potreban pojavilo se idealno rješenje za siguran i miran rad. Mnoge tvrtke vode problem s mail adresama te nastoje pronaći siguran način za svoje poslovanje. Iskoristite priliku i kreirajte svoj net mail. Što znači net mail? Iza net maila skriva se zapravo Googleov email servis, odnosno Gmail. Gmail vam omogućuje pohranu od 30 GB prostora po mail sandučiću. Zvuči vam nestvarno i još uvijek ne vjerujete? Zakupom ove usluge ne dobivate samo poslovni mail nego puno više. Ovu uslugu prate vrlo korisne i napredne opcije kao što su filtriranje spam poruka, ultra brza pretraga pošte, instant slanje poruka, multimedia, video chat te razne druge mogućnosti koje vašim zaposlenicima povećavaju produktivnost poput značajke Prioritetna pošta. Gmail je siguran i dostupan servis kojem brzo i jednostavno možete pristupiti s bilo kojeg uređaja koji koristi podatkovnu vezu uključujući Android telefone, iPhone, iPad, BlackBerry i Windows telefone. Bez obzira u kojem se dijelu svijeta nalazili vaši podaci će uvijek biti dostupni i uz vas.

Važno je napomenuti da se prilikom korištenja net mail usluge vaša email adresa NEĆE mijenjati. U formatu Ime.Prezime@Vasa-Tvrtka.hr ona će i dalje izgledati profesionalno kao što to nalikuje jednoj ozbiljnoj firmi.

Ova usluga dio je sigurnog i pouzdanog paketa Google Apps for Business u koju je uključen Gmail, Google kalendar, Google Docs dokumenti, Google Drive disk i druge značajke. Prebacivanje na net mail odnosno kreiranje poslovnog Gmail računa brz je i jednostavan proces koji ne utječe na krajnjeg korisnika, smanjujući pritom troškove IT-a. Sve je u potpunosti zamišljeno i izrađeno kao cloud-based servis kako ne bi morali trošiti vrijeme i novac na hardware i ostale usluge održavanja.

Milijuni poslovnih korisnika prepoznali su kvalitetu ove usluge koja je dizajnirana za precizan i učinkovit rad, pružajući priliku da upoznate i steknete novo iskustvo u organizaciji svog poslovanja.

Još uvijek niste sigurni u prelazak na net mail odnosno na Gmail For Business uslugu?

Tko vam može pružiti veću sigurnost i kvalitetu usluge od samog Googlea? Google nudi cijeli niz resursa koji će vam pomoći da započnete svoj posao i nastavite uspješno rasti. 425 milijuna gmail korisnika redovito koristi gmail kao servis za svoju e-poštu. Infrastruktura i mreža u kojoj djeluje ova firma jednostavno nema konkurenciju. Zahvaljujući stalnom razvoju i usavršavanju svojih usluga bilježi zavidnu statistiku koja je čini najstabilnijom tvrtkom u ovom trenutku.

 

1 Mail sandučić 30GB

Google Apps for Business
kn45/mjesečno
 • 1 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

5 Mail sandučića 30GB

Google Apps for Business
kn225/mjesečno
 • 5 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

15 Mail sandučića 30GB

Google Apps for Business
kn675/mjesečno
 • 15 mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči!

Prema potrebi ???

Google Apps for Business
kn45/kom. mjesečno
 • ??? mail adresa po izboru npr. Neko.Ime@Vaš-Naziv-Domene.hr
 • 30 GB Gmail i Drive prostora po mail adresi
 • Video chat, kalendar i ažuriranje dokumenata
 • 24/7 podrška 99.9% uptime garancija
Naruči
Apps_ASMBR_webPružanje usluga i savjetovanje radimo profesionalno! Ovo će biti 10 godina da uspješno koristimo Google usluge. Svoje poslovanje temeljimo na profesionalnom pristupu, razvoju novih usluga i podršci prema klijentima.

Nazovite na 01/ 2992 068 ili 098 31 55 38, ne čekajte!

Saša Rendulić, CEO S.H.O.P. CENTAR d.o.o. autorizirani Google Reseller partner i Google Adwords Partner

Najčešća pitanja

Da li zadržavate svoj identitet domene npr. info@shop.hr ili Ime.Prezime@Moja-Domena.hr

Upravo tako, zakupom usluge nećete izgubiti svoj virtualni identitet mail adresa, dapače one će ostati i daje iste ali sa puno većim prostorom za inbox, dostuonost na bilo kojem uređaju + dodatne opcije Google alata.

30GB prostora po mail sandučiću

Da, upravo tako, dobiti ćete po 30GB prostora za Vaš mail sandučić!

Dostupnost servisa / Uptime

Dostupnost Google servisa je 99.9%, uvjerite se direktno na sljedećem linku: uptime

AntiSpam zaštita

Google brine o tome da su SPAM poruke praktički reducirane na minimum.

Da li je sučelje na hrvatskom?

Da, imate mogćnost odabira, hrvatski ili neki drugi jezik kao npr. engleski, njemački i sl.

Da li i dalje mogu čitati mail kroz Outlook ili ThunderBird i mobilne uređaje?

Da, svakako, to je sve moguće, mailovima možete pristupati putem web browsera ili putem klasičnih POP / IMAP aplikacija poput Outlooka i sl.

Da li mogu koristiti web prostor i Google alate?

Da, npr. web prostor možete zakupiti kod bilo koje tvrtke a mail adrese mogu biti usmjerene na Google uslugu koju Vam nudimo kao ovlašteni Google Reseller partner.

Gdje mogu kupiti domenu i web prostor ako želim imati i web stranice?

Domenu možete kupiti također putem nas direktno preko sljedećeg linka registracija domena a web postor tj. smještaj za Vaše stranice također direktno možete zakupti preko linka web hosting